Vi har alle vært der, at en venninne, kjæreste, mor eller søster har bursdag og du er helt uvitende om hva du skal finne på å gi dem. Noen er heldigvis flinke til å ønske seg noe, men til alle dere som ikke har fått noe ønskeliste – her er noen tips som hun garantert blir glad for.

Et godt tips – husk alltid å legge ved et byttekort for sikkerhets skyld.

En god bok

Er hun en som leser, er en god bok alltid hyggelig å få. Sjekk ut hva hun har lest før og hva som står på bestselgerlistene for tiden for å finne noe som vil bli godt tatt imot av bursdagsbarnet. 

Interiørelementer 

Selv om mange av oss er kresne på hva vi tar inn i hjemmene våre, og kanskje har jobbet hardt for å skape harmoni i rommene, er det lov å prøve seg på interiørgaver. Kjøp småting som duftlys eller blomstervaser, eller gå sammen med flere og kjøp et flott service. 

Om dere har vært hjemme hos henne kjenner dere noenlunde til stilen hennes, og kan slik ende opp med å kjøpe noe hun ikke selv hadde sett at passet inn. 

Leketøy

En morsom og brukervennlig gaveidé er leketøy for voksne. Dette kan hun bruke enten hun er singel eller i et forhold og er noe hun kanskje ikke hadde funnet på å kjøpe til seg selv. Gjør litt research, eventuelt kan du gi bort noe du selv ville likt å prøve ut.

Klassiske smykker

Alle kvinner blir glade for et klassisk og tidløst smykke, et par øredobber eller en lett ring. Sjekk først om hun er en sølv- eller gulljente, kjenner du henne godt vet du helt sikkert hva hun liker. For å være helt safe kan du kjøpe noe enkelt som hun kan bruke til hverdags, og som du vet passer til garderoben hennes. 

Hud- og hårprodukter 

Gode hud- og hårprodukter er ofte kostbare og en luksus ikke alle unner seg så ofte. Derfor settes det alltid stor pris på når det er nettopp dette som ligger inne i innpakningspapiret. 

Det aller beste er om du finner ut hva som allerede er favorittene hennes, men du kan også ta en sjanse og gi henne en av dine favoritter eller spørre hva som anbefales i butikken. 

Vin og mat 

En annen ting som er en sjelden luksus for mange er en god, dyr vin eller en tur til en delikatessebutikk. For eksempel kan trøffel, en god olivenolje, en spekepølse eller noen fine oster være en helt fantastisk gave å få for en matelsker. Gå sammen flere for å spleise på en kurv med masse godt i, kanskje blir dere invitert på middag også.

Opplevelser 

Noe som alltid er en fulltreffer er en gave man kan gjøre sammen med bursdagsbarnet. En opplevelse kan være alt fra en god middag på en restaurant eller et show, til en helgetur eller fallskjermhopp. 

Morgenkåpe 

Om hun ikke har en fra før kan du være sikker på at hun ønsker seg en, enten hun vet det eller ikke. En god morgenkåpe er noe hun kommer til å bruke daglig og sette utrolig stor pris på, enten på kjølige vintermorgener eller etter et kaldt bad en sommerdag. 

Treningstøy 

Treningstøy er noe den aktive kvinne aldri får nok av. Kjøp et sett i noen freshe farger som hun kanskje ikke har, eller ta det trygge valget og gå for et nøytralt sett med en god passform.